Zoeken
Shutters in Heeze

Van Eyck shutters
in Leende

Shutters maken Martijn zijn woning af: “Zorgt voor een mooi contrast”

Kijk met ons mee in de woning van Martijn van der Linden in Leende! Hij kan als tevreden klant op zijn bank neerploffen, vóór zijn Van Eyck shutters. De raamdecoratie zorgt in zijn nieuwe woning voor de perfecte afwerking en een heerlijke sfeer. “Ik krijg veel positieve reacties”, vertelt Martijn.

Onze shutters zijn enorm belangrijk voor de woonstijl van Martijn en hij kijkt terug op een fijne samenwerking met Van Eyck shutters. Hij nam contact op toen hij bij familieleden zag wat shutters met het interieur doen. “Vooraf was er prima communicatie. De adviseur kwam langs om samen te bepalen welke shutters (look en feel) passend zouden zijn, hoe ze gemonteerd konden worden en hij mat de ramen op. Daarna kwam de inmeetspecialist voor een uiterst precieze, definitieve inmeting van de shutters en werden er afspraken gemaakt over de montage. De monteurs waren er op afgesproken tijdstip en hebben alles vakkundig gemonteerd. De begeleiding en communicatie gedurende het proces verliepen erg prettig.”

Shutters als ‘finishing touch’

Met de shutters maakt Martijn zijn huis in Leende af en heeft hij een look die perfect bij zijn huis past. Hij omschrijft zijn woonstijl als industrieel landelijk. ”Enerzijds werken we in ons interieur met stoere, robuuste, soms wat kille materialen, zoals staal. En door natuurlijke elementen toe te voegen, zoals hout en steen, en daarnaast te spelen met een aantal kleuren, ontstond voor ons deze stijl. De shutters zorgen voor een strakke afwerking en dragen bij aan het landelijke karakter in mijn woning in Leende.”

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Van Eyck Special collectie

Martijn heeft gekozen voor shutters uit de Van Eyck Special-collectie, die vervaardigd zijn uit Massief Lindehout. Deze dragen bij aan een strakke afwerking. Dat komt onder meer doordat er geen zichtbare houtnerf is. De shutters worden perfect glad afgewerkt.


Specificaties van de shutters:

 Collectie: Van Eyck Special
 Kleur: Wit
 Afwerking: Glad en strak
 Uitstraling: Modern
 Lamelmaat: 76 mm.
 Bediening: Clearview (zonder bedieningsstokje)

Doordat de shutters wit zijn, zorgen ze voor een frisse uitstraling en brengt het rust in de ruimte. “De muren hebben een iets donkerdere tint, waardoor een lichte uitvoering van de shutters zorgt voor een mooi contrast en ze er daardoor ook echt uitspringen.”

Overal in allerlei vormen

Niet alleen in zijn woonkamer zorgen de shutters voor een extra beleving. Ook in de hal en op de slaapkamer van Martijn zorgen ze voor een gezellige en knusse sfeer. Dat kan, omdat shutters volledig op maat gemaakt worden. Deze shutters passen perfect bij Martijn zijn woonstijlwensen. Namelijk “dat het stoer is, een beetje karakter heeft en tegelijk ook warmte uitstraalt”. Door de mogelijkheden van Van Eyck shutters vind je altijd de passende oplossing.

Shutters in een erker

Met shutters is dus meer mogelijk dan je misschien denkt. Ook in erkers kunnen we shutters perfect naar wens maken. Dat blijkt ook in de woning van Martijn. Zijn erker straalt nóg meer karakter uit door onze shutters. Ze zijn ook erg functioneel. Zo kun je de zon eenvoudig weren, maar ook lekker binnen laten komen door de lamellen in een handomdraai te openen.

Voor iedere woonstijl de perfecte shutters

De shutters waren voor Martijn de finishing touch in zijn interieur. Met trots kan hij dan ook zijn woning met shutters in Leende laten zien. “​Ik krijg veel positieve reacties. Het geeft een mooie uitstraling die passend is bij ons interieur.”

Contact

Van Eyck shutters heeft talloze mogelijkheden en maakt alle shutters volledig op maat. Daarom is het altijd goed om je door ons te laten inspireren. Wij komen vrijblijvend bij jou thuis langs om te kijken wat het beste bij jouw wensen past.

 

prijs op maat

 Klik hier voor meer binnenkijkers