NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Maatwerk shutters in Limburg? Maak kennis met Van Eyck shutters!


Woont u in de provincie Limburg en bent u op zoek naar shutters als raambekleding? Kies dan voor Van Eyck shutters. Wij zijn gevestigd in Limburg en zijn al meer dan 10 jaar dé specialist op het gebied van maatwerk shutters; een prachtige vorm van raamdecoratie en ze voegen echt iets toe aan uw interieur. Ook in Limburg hebben wij al diverse interieurs mogen verrijken met Van Eyck shutters.

Sfeervolle & op maat gemaakte shutters in Limburg

Onze professionele en ervaren vakmensen realiseerden op maat gemaakte shutters in Limburg, te Nederweert. Er is hier gekozen voor witte shutters met een zichtbare houtnerf, passend bij de landelijke/klassieke touch binnen dit interieur.

Zowel de shutters in de slaapkamer als in de werkruimte dienen perfect als zonwering en raamdecoratie in één. Ze geven het interieur een unieke, sfeervolle en stijlvolle uitstraling en u regelt binnen een handomdraai de lichtinval. Shutters zijn ook toepasbaar op dakramen. Ze worden precies op maat gemaakt en het raam blijft natuurlijk toegankelijk. Shutters zijn perfect voor ieder type raam.


Klant aan het woord:

''Wat zijn we blij met onze shutters van Van Eyck shutters! We genieten er elke dag optimaal van. We kunnen nu zelf de juiste sfeer in huis bepalen door te spelen met het licht. Heel mooi, een échte toevoeging voor ons interieur.''

Zie onderstaande foto’s voor het prachtige resultaat:

Van Eyck shutters, dé shutters specialist in Limburg

Al meer dan 10 jaar is Van Eyck shutters dé specialist op het gebied van shutters als raamdecoratie. Wij verzorgen volledig maatwerk shutters in Limburg, maar ook in de rest van Nederland en België. We bieden vijf mooie collecties, waarmee u van uw huis een sfeervol thuis kunt maken. Welke inrichting u ook heeft: modern, landelijk, industrieel of klassiek, bij Van Eyck shutters vindt u altijd uw perfecte, hoogwaardige kwaliteit shutters!

Meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek aan huis? Wij komen graag bij u aan huis in Limburg!

Woont u in Limburg en heeft u interesse in shutters als raamdecoratie voor úw interieur? Onze regio adviseur komt graag bij u aan huis voor een persoonlijk adviesgesprek. Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Advies aan huis Stel uw vraag

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×