NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

 

Maatwerk shutters in Limburg? Maak kennis met Van Eyck shutters!


Woont u in de provincie Limburg en bent u op zoek naar shutters als raambekleding? Kies dan voor Van Eyck shutters. Van Eyck shutters is gevestigd in Limburg en is al jarenlang dé specialist op het gebied van maatwerk shutters. Shutters zijn een prachtige vorm van raamdecoratie en voegen echt iets toe aan uw interieur. Ook in Limburg hebben wij al diverse interieurs mogen verrijken met Van Eyck shutters.

Project met sfeervolle & op maat gemaakte shutters in Limburg

Onze professionele vakmensen realiseerden de perfecte shutters in Limburg, in de plaats Nederweert. Er is gekozen voor witte shutters met een zichtbare houtnerf, passend bij de landelijke/klassieke touch binnen dit interieur.

Zowel de shutters in de slaapkamer als in de werkruimte dienen perfect als zonwering en raamdecoratie in één. Ze geven het interieur een unieke, sfeervolle en stijlvolle uitstraling. Shutters zijn ook toepasbaar op dakramen. Deze shutters zijn precies op maat gemaakt en het raam blijft natuurlijk toegankelijk. Shutters zijn dus perfect voor ieder type raam!


Klant aan het woord:

''Wat zijn we blij met onze shutters van Van Eyck shutters! We genieten er elke dag optimaal van. We kunnen nu zelf de juiste sfeer in huis bepalen door te spelen met het licht. Heel mooi, een échte toevoeging voor ons interieur.''

Zie onderstaande foto’s voor het prachtige resultaat:

Van Eyck shutters, dé shutters specialist in Limburg

Al jarenlang is Van Eyck shutters dé specialist op het gebied van shutters als raamdecoratie. Wij verzorgen volledig maatwerk shutters in Limburg, maar ook in de rest van Nederland en België. Van Eyck shutters biedt de mooiste collecties die van uw huis een thuis maken. Welke inrichting u ook heeft: modern, landelijk of klassiek, bij Van Eyck shutters vindt u altijd uw perfecte, hoogwaardige kwaliteit shutters!

Meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek aan huis? Wij komen graag bij u aan huis in Limburg!

Woont u in Limburg en heeft u interesse in shutters als raamdecoratie voor úw interieur? Onze regio adviseur komt graag bij u aan huis voor een persoonlijk adviesgesprek. Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Advies aan huis Stel uw vraag

Klik hier voor meer binnenkijkers

 

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×