Maatwerk shutters in Limburg? Maak kennis met Van Eyck shutters!


Woon jij in de provincie Limburg en ben je op zoek naar shutters als raambekleding? Maak kennis met Van Eyck shutters! Wij zijn gevestigd in Limburg en zijn al sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van maatwerk shutters. Het is een prachtige vorm van raamdecoratie en ze voegen echt iets toe aan je interieur. Ook in Limburg hebben wij al diverse interieurs mogen verrijken met Van Eyck shutters.

Sfeervolle & op maat gemaakte shutters in Limburg

Onze professionele en ervaren vakmensen realiseerden op maat gemaakte shutters in Limburg, te Nederweert. Er is hier gekozen voor witte shutters met een zichtbare houtnerf uit de Van Eyck Cottage collectie, passend bij de landelijke/klassieke touch binnen dit interieur.

Zowel de shutters in de slaapkamer als in de werkruimte dienen perfect als zonwering en raamdecoratie in één. Ze geven het interieur een unieke, sfeervolle en stijlvolle uitstraling en je regelt binnen een handomdraai de lichtinval in huis. Shutters zijn ook toepasbaar op dakramen. Ze worden precies op maat gemaakt en het raam blijft natuurlijk toegankelijk. Shutters zijn perfect voor ieder type raam.


Klant aan het woord:

''Wat zijn we blij met onze shutters van Van Eyck shutters! We genieten er elke dag optimaal van. We kunnen nu zelf de juiste sfeer in huis bepalen door te spelen met het licht. Heel mooi, een échte toevoeging voor ons interieur.''

Zie onderstaande foto’s voor het prachtige resultaat:

Van Eyck shutters, dé shutters specialist in Limburg

Sinds jaar en dag is Van Eyck shutters dé specialist op het gebied van shutters als raamdecoratie. Wij verzorgen volledig maatwerk shutters in Limburg, maar ook in de rest van Nederland én België. We bieden vier mooie collecties, waarmee je van je huis een sfeervol thuis kunt maken. Welke inrichting je ook hebt: modern, landelijk, industrieel of klassiek; bij Van Eyck shutters vind je altijd jouw perfecte shutters, passend bij jouw woonstijl. 

Meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek aan huis? Wij komen graag bij je aan huis in Limburg!

Woon je in Limburg en heb je interesse in shutters als raamdecoratie voor jouw interieur? Onze regio adviseur komt graag bij je aan huis voor een persoonlijk adviesgesprek. Hij neemt de gehele collectie mee, zodat je thuis kunt zien wat mooi is binnen jouw interieur. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

advies aan huis Stel uw vraag

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×