Zoeken
Shutters in Limburg

Shutters in Limburg
Van Eyck shutters

Maatwerk shutters in Limburg? Maak kennis met Van Eyck shutters!

Woon jij in de provincie Limburg en ben je op zoek naar shutters als raambekleding? Maak kennis met Van Eyck shutters! Wij zijn gevestigd in Limburg en zijn al sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van maatwerk raamdecoratie. Ook in Limburg hebben wij al diverse interieurs mogen verrijken met shutters. Onderstaand laten we je binnenkijken in een woning in Nederweert. 

Sfeervolle & op maat gemaakte shutters in Limburg

Onze vakmensen realiseerden op maat gemaakte shutters in Limburg; bij Roy en Sandra in Nederweert. Zij hebben hier gekozen voor witte shutters met een zichtbare houtnerf uit de Van Eyck Cottage collectie, passend bij de landelijke/klassieke touch binnen dit interieur.

Zowel de shutters in de slaapkamer als de werkruimte dienen perfect als zonwering. De raamdecoratie geeft het interieur een unieke, sfeervolle en stijlvolle uitstraling en je regelt binnen een handomdraai de lichtinval in huis. Shutters zijn ook toepasbaar op dakramen. Ze worden precies op maat gemaakt en het raam blijft geheel toegankelijk. Shutters zijn perfect voor ieder raamtype en elke raamvorm.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Roy en Sandra aan het woord:

Wat zijn we blij met onze shutters! We genieten er elke dag optimaal van. Nu kunnen we zelf de juiste sfeer in huis bepalen door te spelen met het licht. Heel mooi, een échte toevoeging aan ons interieur.

Van Eyck shutters, dé shutters specialist in Limburg

Al lange tijd is Van Eyck shutters dé specialist op het gebied van shutters als raamdecoratie. Wij verzorgen volledig maatwerk shutters in Limburg, maar ook in de rest van Nederland en België. We bieden vier collecties, waarmee je van je huis een sfeervol thuis kunt maken. Welke inrichting je ook hebt (modern, landelijk, industrieel of klassiek), bij Van Eyck shutters vind je altijd jouw perfecte shutters, passend bij jouw woonstijl.

Wij komen graag bij je aan huis in Limburg!

Woon je in Limburg en heb je interesse in shutters als raamdecoratie voor jouw interieur? Onze adviseur komt graag bij je aan huis voor een persoonlijk adviesgesprek.

 

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers

Van Eyck shutters in Limburg