Zoeken
Shutters in Maastricht

Van Eyck shutters
in Maastricht

Van Eyck shutters geven karaktervolle B&B met glas-in-lood ramen nóg meer uitstraling

Dit prachtige herenhuis in Maastricht heeft nóg meer karakter gekregen door Van Eyck shutters. Een eer om hier aan de slag te gaan en altijd fijn om te horen dat de klanten enorm genieten van hun raamdecoratie. We nemen een kijkje in het stijlvolle pand, dat volledig omgebouwd is tot bed & breakfast. “Van Eyck shutters krijgt van ons een dikke 10”, vertellen de eigenaren.


De B&B maakt direct indruk vanaf de straat. De shutters helpen daar zeker aan mee. De witte lamellen stralen rust uit en zorgen voor een prachtig geheel. Het geeft het pand uit 1923 een sfeervolle uitstraling. Logisch dat eigenaars Nicole en Gus enorm blij zijn met hun aanwinst. “Het pand heeft bijvoorbeeld mooie hoge plafonds en glas-in-loodramen, vertellen ze. Hier passen shutters perfect bij. In 2017 kochten ze het pand en gaven er een andere bestemming aan. “We hebben op de eerste etage twee comfortabele B&B-kamers gecreëerd en zijn in 2020 gestart met Guesthouse Thoez. De oude elementen hebben we in stand gehouden en gecombineerd met een bijpassende, doch eigentijdse, inrichting.”

 

Mensen voelen zich bij ons helemaal thuis. Wijzelf trouwens ook!

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Helemaal thuis voelen met sfeervolle shutters

Als raambekleding voor de mooie, bijzondere glas-in-loodramen kozen Nicole en Gus voor op maat gemaakte houten shutters. “Deze geven de kamers en ons pand een luxe uitstraling die mooi combineert met de oorspronkelijke stijl van het huis. De lichtinval is prachtig en de shutters geven de mogelijkheid om het licht naar wens binnen te laten of buiten te sluiten. Dat is ideaal voor onze gasten en garandeert een goede nachtrust.”

Nieuw leven

Warm, eigentijds, comfortabel en kleurrijk; zo omschrijft het stel de sfeer van hun B&B. De afwerking met Van Eyck shutters voor de ramen was voor hen een belangrijke schakel om deze stijl te creëren. “Wij vinden duurzaamheid ook erg belangrijk. We zijn niet gaan shoppen in interieurwinkels, maar hebben mooie oude meubeltjes van Marktplaats en de kringloopwinkels opgeknapt en in de juiste kleuren geverfd. Het resultaat is een warm en rustig geheel geworden.” De witte shutters hebben een duurzaam karakter en passen door de neutrale kleur perfect bij de inrichting van de B&B.

 Specificaties van de shutters:
 Collectie: Van Eyck Special
Kleur: Vivid White
Lamelmaat: 63 mm.
Bediening: Tilt rod (met bedieningsstokje)

Zo hebben mede de shutters een nieuw leven gegeven aan het gebouw dat ook ooit dienstdeed als bakkerij. Met de keuze die Nicole en Gus gemaakt hebben betreft de shutters, kan het pand weer een heel leven mee. “We hebben gekozen voor shutters in offwhite met klassieke uitstraling, omdat dat ten eerste goed past bij ons pand en ten tweede omdat deze uitvoering het minst onderhevig is aan trends, waardoor we ze ons leven lang kunnen handhaven. Ook al zouden we de inrichting op termijn willen aanpassen. Deze shutters passen namelijk bij alle woonstijlen en vormen mede de basis van onze inrichting.”

Daarnaast hebben de shutters ook een belangrijke functie voor het kantoor in de B&B. Hiermee kan namelijk eenvoudig de lichtinval geregeld worden én creëer je privacy. Het geeft de ruimte ook veel karakter en een professionele uitstraling, omdat shutters heel erg stijlvol zijn.

Meer informatie en advies over shutters

Het is fijn om te horen dat Nicole en Gus een goede ervaring overgehouden hebben aan onze samenwerking én dat ook hun gasten lovend zijn over de sfeervolle inrichting. “Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Van Eyck shutters. Ze hebben geleverd wat was beloofd, netjes en correct. Onze gasten, uit alle leeftijdscategorieën, zijn unaniem erg lovend over de inrichting van ons guesthouse. Men heeft het in de recensies over ‘prachtig ingerichte kamers’, ze vragen of er een interieurarchitect aan te pas is gekomen (nee dus) en zeggen dat onze kamers mooier, luxer en gezelliger zijn dan die van vele sterrenhotels. Ook vragen veel gasten waar we onze shutters vandaan hebben, ze worden dus erg gewaardeerd.”

Wil jij ook sfeervolle shutters in je woning? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en een prijs op maat:

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers

Witte houten shutters in Maastricht