Zoeken

Van Eyck shutters
in Oost-Vlaanderen

Van Eyck shutters in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar shutters in de omgeving van Oost-Vlaanderen? Van Eyck shutters is dé specialist. We hebben al vele huizen in Oost-Vlaanderen verfraaid met shutters als raamdecoratie. We laten je dit keer binnenkijken in een prachtige, duurzame MiCasa woning met houten shutters.

Een ware toevoeging aan het interieur

Een MiCasa woning bestaat uit een constructiebouw van massief hout. Deze massieve houtbouw is duurzaam, sfeervol en het geeft je een vakantiegevoel in eigen huis. Het is decoratief, tijdloos en zorgt voor gezellige interieurs. Wat past beter bij deze bouwstijl dan houten shutters? Shutters zijn duurzaam, versterken het vakantiegevoel en voegen extra sfeer en gezelligheid toe in de woning.

Op maat gemaakt

Voor deze MiCasa woning in Oost-Vlaanderen hebben wij shutters precies op maat en naar wens van de bewoners gemaakt. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van houten shutters uit de Van Eyck Premium collectie. Deze zijn gemaakt van massief Paulownia hout. Er is gekozen voor drie shutterluiken per raam, met in het midden een horizontale onderbreking (midrail). Dit sluit precies aan op de vormgeving van het raamkozijn, zodat de shutters mooi stroken met het raamkozijn. De 63 mm. brede lamellen passen perfect bij deze smallere luiken. De clearview bediening (bediening zonder kantelstokje) geeft de shutters een moderne, strakke uitstraling.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

De voordelen van shutters

Niet alleen zien de shutters er stijlvol uit en brengen ze sfeer mee, ze hebben ook nog eens diverse andere voordelen. Deze lees je hieronder:

  • Shutters zijn overal toepasbaar. Je kunt ze namelijk op ieder type raam en in elke vorm plaatsen. Bij Van Eyck shutters meten we namelijk alles nauwkeurig op en kennen we diverse montagemogelijkheden, waardoor ze altijd passen. Of het nu een dakraam, draaikiepraam of grote schuifpui is: alles is mogelijk!
  • Creëer je gewenste sfeer in een handomdraai. Wil jij het natuurlijk zonlicht z'n werk laten doen, dan draai je de shutters helemaal open. Kijk jij tv of wil je niet teveel naar binnen laten komen? Draai ze dan half open of helemaal dicht. Hoe eenvoudig kan het zijn?!
  • Het onderhouden van shutters is een simpele taak. Vaak is een rondje met de plumeau of duster al voldoende. Zijn de shutters erg vuil? Dan is een lichtvochtige doek alles wat je nodig hebt. Ideaal als je last hebt van allergieën of niet houdt van een stoffige kamer.
  • Naast dat de shutters een stijlvolle uitstraling hebben, zijn ze ook nog eens isolerend. In de winter zorgen ze ervoor dat de warmte in de ruimte blijft, terwijl de shutters in de zomer de warmte juist buitenshuis houden. Zo bespaar je ook nog eens op je energierekening!

Shutters in Oost-Vlaanderen: ook voor dakramen

Ook dakramen kunnen voorzien worden van shutters. Het is de perfecte zonwering en raamdecoratie in één. In deze badkamer is het dakraam voorzien van shutters uit onze Van Eyck Endurance collectie. Deze collectie bestaat uit kunststof shutters en is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes, aangezien deze bestand zijn tegen een hoge luchtvochtigheid. De kunststof shutters zijn nauwelijks van hout te onderscheiden. 

Vind inspiratie op onze inspiratiepagina

Voor inspiratie voor shutters in Oost-Vlaanderen, kun je ook onze inspiratiepagina op de website bekijken. Hier hebben we genoeg inspiratie voor diverse ruimtes, zoals de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, werkruimten of entree. Ook kun je hier het buitenaanzicht van shutters bekijken. Bekijk alle foto's en ontdek welke shutters jouw favoriet zijn!

Niet alleen vind je voor diverse ruimtes genoeg inspiratie, ook vind je hier een groot aantal foto's van shutters voor diverse raamtypes. Denk daarbij aan shutters voor speciale raamvormen, dakramen, erkers en shutters als kastdeuren of roomdividers. Ligt jouw voorkeur toch bij blinds, oftewel jaloezieën? Ook deze vind je in veelvoud op de website!

De inspiratiepagina kun jij perfect gebruiken wanneer jij nog twijfelt over verschillende keuzes. Foto's van andere shutters in Oost-Vlaanderen of van diverse interieurs kunnen daarbij een beslissende factor spelen. Vergelijk ze met jouw eigen ruimte en maak je keuze eenvoudiger!

Advies aan huis?

Wil jij ook graag shutters of wens je meer informatie en advies over shutters als raamdecoratie? Dat kan! Onze adviseurs komen graag aan huis en tonen je dan alle mogelijkheden. We bespreken samen je wensen en geven persoonlijk advies en maken direct een prijs op maat. Vul het contactfomulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende adviesafspraak aan huis.

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers