Zoeken
Shutters in Vlaanderen

Van Eyck shutters
in Oost-Vlaanderen

Van Eyck shutters in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar shutters in de omgeving van Oost-Vlaanderen? Van Eyck shutters is dé specialist. We hebben al vele huizen in Oost-Vlaanderen verfraaid met shutters als raamdecoratie. We laten je dit keer binnenkijken in een prachtige, duurzame MiCasa woning met houten shutters.

Een ware toevoeging aan het interieur

Een MiCasa woning bestaat uit een constructiebouw van massief hout. Deze massieve houtbouw is duurzaam, sfeervol en het geeft je een vakantiegevoel in eigen huis. Het is decoratief, tijdloos en zorgt voor gezellige interieurs. Wat past beter bij deze bouwstijl dan houten shutters? Shutters zijn duurzaam, versterken het vakantiegevoel en voegen extra sfeer en gezelligheid toe in de woning.

Op maat gemaakt

Voor deze MiCasa woning in Oost-Vlaanderen hebben wij shutters precies op maat en naar wens van de bewoners gemaakt. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van houten shutters uit de Van Eyck Premium collectie. Deze zijn gemaakt van massief Paulownia hout. Er is gekozen voor drie shutterluiken per raam, met in het midden een horizontale onderbreking (midrail). Dit sluit precies aan op de vormgeving van het raamkozijn, zodat de shutters mooi stroken met het raamkozijn. De 63 mm. brede lamellen passen perfect bij deze smallere luiken. De clearview bediening (bediening zonder kantelstokje) geeft de shutters een moderne, strakke uitstraling.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Shutters in Oost-Vlaanderen: ook voor dakramen

Ook dakramen kunnen voorzien worden van shutters. Het is de perfecte zonwering en raamdecoratie in één. In deze badkamer is het dakraam voorzien van shutters uit onze Van Eyck Endurance collectie. Deze collectie bestaat uit kunststof shutters en is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes, aangezien deze bestand zijn tegen een hoge luchtvochtigheid. De kunststof shutters zijn nauwelijks van hout te onderscheiden.

Advies aan huis?

Wil jij ook graag shutters of wens je meer informatie en advies over shutters als raamdecoratie? Dat kan! Onze adviseurs komen graag aan huis en tonen je dan alle mogelijkheden. We bespreken samen je wensen en geven persoonlijk advies en maken direct een prijs op maat. Vul het contactfomulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende adviesafspraak aan huis.

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers