NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

>> Binnenkijken in deze MiCasa woning te Oost-Vlaanderen...

Van Eyck shutters in Oost-VlaanderenMiCasa-Woning-met-shutters.jpg

Op zoek naar shutters in de omgeving van Oost-Vlaanderen? Van Eyck shutters is uw specialist. We hebben al vele huizen in Oost-Vlaanderen verfraaid met shutters als raamdecoratie. We laten u dit keer binnenkijken in een prachtige MiCasa woning met houten shutters.

Een ware toevoeging aan het interieur

Een MiCasa woning bestaat uit een constructiebouw van massief hout. Het geeft u een vakantiegevoel in uw eigen huis. Het is decoratief, tijdloos en zorgt voor gezellige interieurs. Wat past beter bij deze bouwstijl shutters? Shutters versterken het vakantiegevoel en voegen extra sfeer en gezelligheid toe in de woning.

 

Op maat gemaakt

Voor deze MiCasa woning in Oost-Vlaanderen hebben wij shutters precies op maat en naar wens van de bewoners gemaakt. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van houten shutters uit de Van Eyck Premium collectie. Deze zijn gemaakt van massief Paulownia hout.

 

Er is gekozen voor drie shutterluiken per raam, met in het midden een horizontale onderbreking (midrail). Dit sluit precies aan op de vormgeving van het raamkozijn, zodat de shutters mooi stroken met het raamkozijn. De 63 mm. Lamel past perfect bij de smallere luiken. De Clearview bediening (zonder kantelstok) geeft de shutters een moderne, strakke uitstraling.

Ook voor dakramen

Ook dakramen kunnen voorzien worden van shutters. Perfecte zonwering en raamdecoratie in één. In deze badkamer is het dakraam voorzien van shutters uit onze Van Eyck Endurance collectie. Deze collectie bestaat uit kunststof shutters en is speciaal voor natte ruimtes. De kunststof shutters zijn nauwelijks van hout te onderscheiden. 

van-eyck-shutters-badkamer-met-dakraam.jpg van-eyck-shutters-badkamer-dakraam.jpg

 

Advies aan huis?

Wil jij ook graag shutters of wens je meer informatie en advies over shutters als raamdecoratie? Dat kan! Onze adviseurs komen graag aan huis en tonen u alle mogelijkheden. We bespreken samen uw wensen en geven direct advies op maat. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende adviesafspraak aan huis.

Advies aan huis stel uw vraag

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×