Binnenkijken bij Ines Gomes de Faria

Ines Gomes de Faria noemt zichzelf 'Dutch Content creator' en inspireert haar social media volgers op het gebied van beauty, fashion, lifestyle en interieur.  Ze is dol op kleurrijke outfits, lekkere koffietjes en een gezellig interieur. Na een grote verbouwing achter de rug te hebben geniet ze nu samen met haar vriend en hond van hun heerlijke, sfeervolle woning met Van Eyck shutters.

Voor Ines Gomes is interieur heel belangrijk. Ze wordt vrolijk van mooie interieur spulletjes, stofjes en printjes. ‘’Ik ben wat dat betreft net een ekster’’, geeft Ines aan. Voor haar is het huis nooit af. Ze vindt het heerlijk om steeds weer haar interieur te vernieuwen, maar een mooie, duurzame basis is daarbij wel belangrijk. Zo kozen Ines en haar vriend voor strak gestucte muren, een mooie visgraat houten vloer én sfeervolle houten shutters als raamdecoratie.

Meer informatie over maatwerk shutters?
Wij komen graag vrijblijvend aan huis voor persoonlijk advies en een prijs op maat.

Prijs op maat

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

We vroegen Ines Gomes naar haar ervaring op het gebied van shutters als raamdecoratie:


Waarom hebben jullie voor shutters als raamdecoratie gekozen?

’’Wij zochten iets voor onze ramen om de inkijk te verminderen, maar wat tegelijkertijd het licht niet wegneemt. Shutters waren voor ons ideaal, omdat we alsnog een mooie lichtinval hebben, naar buiten kunnen kijken maar de inkijk naar binnen toch vermindert.’’

Welke shutters hebben jullie gekozen en waarom?

‘’Wij hebben voor mooie houten shutters gekozen in de kleur zwart. Ik heb voor de zwarte houtnerf gekozen, omdat dit bij onze woonkamer past en omdat ik vind dat een houtnerf toch voor wat extra sfeer en een luxere uitstraling zorgt.’’

 

We vroegen Ines Gomes ook naar haar ervaring met Van Eyck shutters.

Wat vinden jullie van je Van Eyck shutters?

‘’Wij zijn iedere dag blij met onze mooie shutters en het is echt een toevoeging aan het interieur.’’

Hoe was jullie ervaring met Van Eyck shutters?

‘’De monteurs waren heel netjes en vriendelijk. Dit is altijd fijn. Ze hebben mooi werk afgeleverd en alles was goed geregeld. Ook het verdere contact hebben wij heel prettig ervaren. Al met al zijn wij heel erg tevreden!’’

Ines Gomes de Faria heeft gekozen voor:

 Collectie: Van Eyck Cottage
 Kleur: Zwart
 Lamelmaat: 63 mm.
 Bediening: Tilt rod

Eenvoudige bediening van shutters

De shutters zijn eenvoudig te openen en sluiten. Deze luiken zijn middels scharnieren aan elkaar gekoppeld en kunnen als een harmonica geopend worden. De lamellen zijn in een handomdraai naar wens te kantelen. Zo bepaal je zelf de juiste lichtinval en mate van privacy. Ines Gomes heeft gekozen voor een tilt rod bediening; de lamellen kunnen dan met behulp van een karakteristiek kantelstokje bediend worden. Shutters dienen dus niet alleen als raamdecoratie, maar zijn tevens perfecte zonwering. 

Wil jij ook zwarte shutters in huis? 

Meer informatie over zwarte shutters? Neem eens een kijkje op onze pagina: zwarte shutters. Wil je inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratie pagina. Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes.

Van Eyck shutters verzorgd volledig maatwerk, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Benieuwd wat er bij jou thuis mogelijk is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat. We creëren dan samen jouw perfecte shutters en maken direct een prijs op maat. 

Prijs op maat Stel een vraag

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×