Zoeken
Breng de herfst in huis: met shutters creëer je het perfecte interieur
12 september 2023

Breng de herfst in huis: met shutters creëer je het perfecte interieur

Waar denk jij aan bij de herfst? We gaan wat meer naar binnen, de gebruinde bladeren dwarrelen van de bomen en die heerlijke sfeer wil je graag binnenshuis hebben. We geven je in deze blog tips over hoe je je interieur herfstklaar maakt.

Herfstkleuren in je interieur

bruinkleurige-shutters-met-houtnerf-en-bedieninsstokje.jpgBruin met rood gemengde tinten komen in je op, als je aan de herfst denkt. Ook geel, oranje en grijs-groene kleuren voeren de boventoon. Het zijn tinten die prachtig matchen en heel mooi staan in je woning. Je kunt het bijvoorbeeld toepassen op je kussens. Of pas houten elementen toe, zoals een dienblad, houten (foto)lijsten of andere accessoires.

 

Wat ook écht bij de herfst past, zijn pompoenen. Door hun diverse kleuren verwerk je ze naadloos in je interieur en krik je de herfstsfeer in en om je woning op. Combineer het met dennenappels, eikels en kastanjes, dat maakt het helemaal af! Ook de gevallen, gekleurde bladeren brengen je helemaal in herfstsferen, net zoals mooie takken en twijgen. En wat dacht je van de lampionplant?

Shutters brengen herfstsfeer in huis

Met de herfst komen warme en aardse kleuren tot leven in de natuur. Onze tip: als je deze sfeer in je interieur wilt toepassen, zijn shutters een uitstekende keuze. Kies voor shutters in houttinten om de warme herfstkleuren naar binnen te halen. Bij Van Eyck shutters hebben we meerdere collecties waaruit je kunt kiezen én die heel mooi passen in onder meer een herfstthema.

 

Dit zijn houten shutters van massief Paulownia hout. Een lichte houtnerf zorgt voor een passende herfstsfeer vanwege de robuuste look.

Deze collectie bevat shutters met een sterk zichtbare én voelbare houtnerf. De karakteristieke uitstraling, onder meer door het massief Paulownia hout, is perfect voor jouw herfstinterieur.

Het massieve Lindehout van deze collectie zorgt voor een passend herfstkarakter, mits het in de juiste kleur uitgevoerd wordt. De gladde, strakke afwerking zorgt bovendien voor een moderne uitstraling.


cottages-beitskleur-shutters.jpg zwarte-shutters-met-houtnerf-herfst-1.jpg

Geef karakter aan je shutters met een tilt rod

De herfst brengt kortere dagen en meer verandering van lichtinval met zich mee. Met shutters regel je het supersimpel, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren voor gezellige herfstavonden. Je kunt eenvoudig de lamellen kantelen om de lichtinval in huis te regelen.

 

Het karakter van de herfst kun je nog beter benadrukken door het toepassen van een bedieningsstokje aan de shutters. Deze dienen voor de handigheid, maar geven zéker ook een mooie uitstraling aan de luiken. Door aan de zogeheten tilt rod te trekken, kantelen de lamellen en regel je de lichtinval in een handomdraai.

Privacy en gezelligheid

bruine-houtkleurige-shutters-voor-raamdecoratie-in-de-herfst.jpgDe herfst nodigt vaak uit tot meer binnenblijven. Met shutters kun je genieten van privacy zonder volledig afgesloten te zijn van natuurlijk licht. De verstelbare lamellen bieden de gewenste mate van privacy terwijl je nog steeds kunt genieten van de herfstige ambiance buiten. Dit maakt shutters tot een perfecte keuze voor knusse herfstavonden.

Adviesgesprek aan huis

Bij Van Eyck shutters begrijpen we dat het lastig kan zijn om je woning helemaal herfstklaar te maken, daarom helpen we je er graag bij. Een Van Eyck shutters adviseur komt vrijblijvend bij je thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. Je wordt volop geïnspireerd én ontvangt direct een prijs op maat, zodat je weet waar je aan toe bent.

PRIJS OP MAAT

Terug