Zoeken
Witte shutters in slaapkamer met groene decoratie

Van Eyck shutters
bij B&B Casa Cava

Binnenkijken bij B&B Casa Cava

Casa Cava is een prachtige B&B, dat tot in de puntjes is ingericht door eigenaresse Ingeborg. Met haar diploma interieurvormgeving op zak, richtte ze de kamers van de B&B stijlvol in. Ingeborg koos voor houten, witte shutters met tiltrod als raamdecoratie voor in de slaapkamers. De shutters geven de kamers een romantische uitstraling en zorgen voor natuurlijke lichtinval en privacy wanneer dit gewenst is.

Shutters in verschillende slaapkamers

Wij mochten maar liefst zes verschillende slaapkamers voorzien van shutters in B&B Casa Cava. Van Eyck shutters zijn eenvoudig toe te passen in verschillende woonstijlen. Dat is goed te zien in deze B&B. Alle kamers hebben dezelfde witte shutters, maar allemaal een andere kleur en verschillende behangetjes. Zo heeft iedere kamer een unieke sfeer. Hier is dan ook te zien dat shutters goed passen in verschillende sferen en stijlen. Deze raamdecoratie is een echte toevoeging aan ieder interieur en iedere interieurstijl!

Slapen met shutters

Met shutters bepaal je zelf de hoeveelheid daglicht. Ideaal voor op de slaapkamer. Sluit de shutters voor een grotendeels verduisterend effect of kantel de shutters een stukje voor een natuurlijke lichtinval. Zo geniet je van het daglicht terwijl de privacy behouden blijft.

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Shutters voor iedere woonruimte en woonstijl

Shutters zijn natuurlijk niet alleen in de slaapkamer mooi, ze zijn toepasbaar in iedere woonruimte. Al eens aan shutters in de badkamer gedacht? Wij ontwikkelden de Van Eyck shutters Endurance-collectie, speciaal voor badkamers. Deze shutters zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze bestand zijn tegen vocht. De kunststof shutters zijn met het blote oog nauwelijks van houten shutters te onderscheiden, waardoor ze niet tekortdoen aan de luxueuze uitstraling van shutters.

Niet alleen in verschillende woonruimtes zijn shutters gemakkelijk toepasbaar, ook in iedere woonstijl passen ze perfect! Kies bijvoorbeeld voor shutters met zichtbare houtnerf bij een landelijke woonstijl of juist voor strakke, gladgelakte shutters bij een moderne stijl.

 

Onze shutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd een ultieme match te vinden, passend bij jouw droomwoning.

Thuis genieten van shutters?

Benieuwd hoe shutters er in jouw slaapkamer of woonruimte uitzien? Onze adviseurs helpen je graag verder met een advies op maat. We komen vrijblijvend bij je thuis langs en leggen je dan alle mogelijkheden voor. Zo kies je samen met de Van Eyck shutters-adviseur jouw perfecte raamdecoratie uit. Bovendien ontvang je direct een prijs op maat, zodat je weet waar je aan toe bent. Klik op onderstaande button en dan zien we je snel.

Plan een afspraak

Klik hier voor meer binnenkijkers