Zoeken
Shutters in Druten

Van Eyck shutters

in Druten

Woning én schoonheidssalon sprankelen door Van Eyck shutters

We mogen binnenkijken in deze woning én schoonheidssalon in Druten, waar Van Eyck shutters indruk maken als raamdecoratie. De woning en Beauty Salon Sparkling zijn nóg een stuk mooier geworden door het plaatsen van prachtige, sfeervolle shutters.


Deze woning en schoonheidssalon laten duidelijk zien dat shutters op tal van plekken perfect tot hun recht komen. Zo schitteren ze in de salon bij de entree, voor de grote raampartij met toegangsdeur, maar ook in de behandelkamers op de draaikiepramen. In de woning zijn de Van Eyck shutters terug te vinden voor diverse ramen met speciale vormen.

Shutters in de woning in Druten

Shutters voor speciale raamvormen in huis

Van een halve boog, tot cirkel en driehoek. De veelzijdigheid van shutters schijnt door in de vele speciale raamvormen in deze woning in Druten. Voor dit huis, met tal van verschillende raamvormen, zijn shutters de ideale oplossing. Zo zijn ze hier geplaatst in een toograam, rond raam, driehoekig raam en klein boograampje!

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Raamvormen accentueren met shutters

Doordat de shutters volledig op maat gemaakt worden, passen ze altijd in alle vormen die je wenst. De oorspronkelijke raamvorm wordt daardoor mooi geaccentueerd. Daarnaast is er een breed assortiment aan collecties, kleuren, uitvoeringen en lamelmaten. Daardoor kunnen de shutters geheel naar wens gemaakt worden.


Specificaties van de shutters in de woning:

Collectie: Van Eyck Special
Bediening: Clearview
Lamelmaat: 63 mm.
Kleur: Wit

Shutters in de beautysalon in Druten

Shutters op schuifrails

In de entree van de schoonheidssalon in Druten zijn prachtige shutters op een schuifrails geplaatst. Het betreft hier een dubbele schuifrails, zodat de shutterluiken eenvoudig voor elkaar door kunnen schuiven. Een ideale oplossing voor een toegangsdeur.

Shutters op draaikiepramen in beautysalon

In deze schoonheidssalon is er voor gekozen de shutters op het draaikiepraam te laten monteren, zodat de raamdecoratie met het raam mee kan draaien en kiepen. De eigenaresse van de salon geeft aan dat klanten wel eens verrast zijn. Sommigen verwachten niet dat op een draaikiepraam ook shutters gemonteerd kunnen worden.

Specificaties van de shutters in de beautysalon:
Collectie: Van Eyck shutters Premium
Bediening: Clearview
Lamelmaat: 63 mm.
Kleur: Wit

Shutters op maat

Wij maken shutters volledig op maat en naar wens. Door de diverse collecties en montagemogelijkheden kunnen we voor ieder raam shutters monteren. We helpen je bij het maken van de juiste keuzes en adviseren je graag. Daarnaast kun je al eens een kijkje nemen op onze website, om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden van shutters.

Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van persoonlijk advies aan huis.

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers

Stijlvolle shutters op draaikiepraam in Druten