Zoeken

Van Eyck shutters

in Druten

Woning én schoonheidssalon sprankelen door Van Eyck shutters

We mogen binnenkijken in deze woning én schoonheidssalon in Druten, waar Van Eyck shutters indruk maken als raamdecoratie. De woning en de Beauty Salon Sparkling zijn nóg een stuk mooier geworden door het plaatsen van prachtige, sfeervolle shutters.


Deze woning en schoonheidssalon laten duidelijk zien dat shutters op tal van plekken perfect tot hun recht komen. Zo schitteren ze in de salon bij de entree, voor de grote raampartij met toegangsdeur, maar ook in de behandelkamers op de draaikiepramen. In de woning zijn de Van Eyck shutters terug te vinden voor diverse ramen met speciale vormen. Je kunt er dus allerlei kanten mee op. Shutters zijn geschikt voor elk type raam en elke raamvorm!

Shutters in de woning in Druten

Shutters voor speciale raamvormen in huis

Van een halve boog, tot cirkel en driehoek. De veelzijdigheid van shutters schijnt door in de vele speciale raamvormen in deze woning in Druten. Voor dit huis, met tal van verschillende raamvormen, zijn shutters de ideale oplossing. Zo zijn ze hier geplaatst in een toograam, rond raam, driehoekig raam en klein boograampje!

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies op maat!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

De bewoner wilde graag dat de authentieke kozijnen van de ramen met roedeverdeling nog duidelijk zichtbaar zouden zijn. Door de luiken van de shutters helemaal te openen kan ze overdag genieten van de prachtige ramen.

Strakke afwerking

In de woning is gekozen voor witte shutters uit de Van Eyck Special collectie. De shutters uit deze collectie worden vervaardigd uit massief Lindehout en kenmerken zich door de strakke afwerking. Er is gekozen voor shutters met een Clearview-bediening. Dit houdt in dat er geen zichtbare verbinding is aan de voorzijde van de lamellen. De lamellen zijn aan de achterzijde met elkaar verbonden. Met de beweging van één lamel, kantelen alle lamellen in het luik. Een andere optie is de Tilt rod-bediening. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een zichtbaar bedieningsstokje. Deze zit aan de voorzijde van de lamellen bevestigd, waarmee ze met één beweging gekanteld kunnen worden.

Raamvormen accentueren met shutters

Doordat de shutters volledig op maat gemaakt worden, passen ze altijd in alle vormen die je wenst. De oorspronkelijke raamvorm wordt daardoor mooi geaccentueerd. Daarnaast is er een breed assortiment aan collecties, kleuren, uitvoeringen en lamelmaten. Daardoor kunnen de shutters geheel naar wens gemaakt worden.


Specificaties van de shutters in de woning:

Collectie: Van Eyck Special
Bediening: Clearview
Lamelmaat: 63 mm.
Kleur: Wit

Shutters in de beautysalon in Druten

Shutters op schuifrails

In de entree van de schoonheidssalon in Druten zijn prachtige shutters op een schuifrails geplaatst. Het betreft hier een dubbele schuifrails, zodat de shutterluiken eenvoudig voor elkaar door kunnen schuiven. Een ideale oplossing voor een toegangsdeur. Klanten kunnen nu gemakkelijk het shutterluik opzij schuiven en in en uit lopen.

Shutters op draaikiepramen in beautysalon

Ook in de behandelkamer van de schoonheidssalon is gekozen voor shutters als raamdecoratie. Hier zijn de shutters echte eyecatchers. Door de witte kleur zorgen ze voor een extra ontspannen sfeer. Precies wat ze in de salon wilden creëren. Bovendien regel je met shutters binnen een handomdraai de gewenste lichtinval én privacy. Ideaal tijdens een schoonheidsbehandeling!

In deze schoonheidssalon is er voor gekozen de shutters op het draaikiepraam te laten monteren, zodat de shutter direct met het raam mee kan draaien en kiepen. De eigenaresse van de salon geeft aan dat klanten wel eens verrast zijn. Sommigen verwachten niet dat op een draaikiepraam ook shutters gemonteerd kunnen worden. Jawel hoor! Lees meer over de mogelijkheden van shutters op een draaikiepraam.

Van Eyck Premium met Clearview

In de beautysalon is gekozen voor witte shutters uit de Van Eyck Premium collectie. Het is gemaakt van massief Paulownia hout, een lichte houtsoort, gemakkelijk te bewerken en daarmee uiterst geschikt voor bijna elke situatie. Ook in de beautysalon is er gekozen voor een clearview bediening.

Specificaties van de shutters in de beautysalon:
Collectie: Van Eyck shutters Premium
Bediening: Clearview
Lamelmaat: 63 mm.
Kleur: Wit

Shutters op maat

Wij maken shutters volledig op maat en naar wens. Door de diverse collecties en montagemogelijkheden kunnen we voor ieder raam shutters monteren. We helpen je bij het maken van de juiste keuzes en adviseren je graag. Daarnaast kun je al eens een kijkje nemen op onze website, om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden van shutters.

Vrijblijvend adviesgesprek en prijs op maat

Foto’s zeggen veel meer dan woorden. Laat je in onderstaande galerij inspireren voor prachtige shutters in jouw woning of werkplek. Het geeft een perfect beeld van hoe Van Eyck shutters je ruimtes enorm veel sfeer kunnen geven, dat altijd perfect aansluit op jouw woonstijl.

Wil je graag weten hoe onze shutters in jouw woning een echte eyecatcher kunnen worden, maak dan een vrijblijvende adviesafspraak. Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van persoonlijk advies aan huis.

prijs op maat Stel een vraag

Klik hier voor meer binnenkijkers

Stijlvolle shutters op draaikiepraam in Druten