Zoeken
Shutters van Hanna Verboom in Amsterdam

Van Eyck shutters bij Hanna Verboom

Actrice Hanna Verboom is een tevreden, terugkerende klant van Van Eyck shutters. Ze heeft een nieuwe woning en net als in haar oude appartement in Amsterdam, heeft ze ook nu weer gekozen voor shutters als raamdecoratie. We nemen een kijkje in haar huis en zien hoe onze shutters beeldbepalend zijn voor de sfeer in de woning.

Knusse ambiance in donkere ruimte

De ruimte waar onze raamdecoratie is gemonteerd, dient als tv-kamer, waar een heel knusse ambiance hangt. “Het was een lastige, donkere ruimte, maar nu ook eindelijk helemaal af. Vooral dankzij Van Eyck shutters. Zij hebben ook de shutters in mijn vorige huis gedaan en ook nu is het weer zó mooi geworden”, zegt de trotse eigenaresse Hanna. “I’m a sucker for shutters!”

Afrikaanse sferen

De actrice koos voor zwarte shutters met een tilt rod bediening uit de Van Eyck Premium-collectie, waarin de houtnerf nog lichtelijk zichtbaar is. Hierdoor creëert ze precies de sfeer die ze voor ogen had. Ze wil het namelijk een knusse ruimte laten zijn. Door het spelen met verschillende elementen, waan je je in een Afrikaanse omgeving. Dat deed ze door de zwarte shutters te matchen met groene en bruine meubels en accessoires. Enkele rode tinten in de kussens en lampenkap maken het tot een waanzinnig karakteristieke ruimte.

“Ik ben superblij met wat Van Eyck shutters voor mij heeft gedaan”

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Hanna Verboom sloeg zelf aan het klussen in coronatijd, zoals zovelen hebben gedaan. “Ik kan daar dus echt heel blij van worden”, vertelt ze. Ze toverde deze kleine ruimte om tot een heerlijke plek waar ze neer kan ploffen om tv te kijken. Prachtig! Wij hebben daar een mooie bijdrage aan kunnen leveren. “Ik ben superblij met wat Van Eyck shutters voor mij heeft gedaan.” Daar voegt ze aan toe: “Het voordeel is natuurlijk dat je lekker helemaal het kamertje dicht kan maken om televisie te kijken.” In een handomdraai regel je met shutters precies hoeveel licht er naar binnen valt.

Shutters in de kinderkamer

Zoals je kunt zien op bovenstaande foto, heeft Hanna er ook voor gekozen om in de kinderkamer shutters te plaatsen. Superhandig, want met de shutters creëer je privacy en regel je zelf in een handomdraai de lichtinval. Omdat je zelf kunt bepalen of je de shutters volledig of deels opent en sluit. Zo kunnen je kinderen zorgeloos tijd doorbrengen op hun kamer en heerlijk slapen tijdens hun middagdutje.

Niet alleen op de kinderkamer, maar ook op de overige slaapkamers zijn shutters perfect om de lichtinval te regelen. Op die manier geniet je van je nachtrust en laat je wanneer je wilt de zonnestralen binnenvallen.

Persoonlijk advies en een prijs op maat

Ook het project van Hanna Verboom is weer een succes. Je kunt jezelf al laten inspireren op onze website. Hier vind je alle kleuren die we aanbieden én kun je een kijkje nemen in de Van Eyck shutters Configurator.


prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers

Hanna Verboom bij shutters in de woonkamer in Amsterdam