Zoeken

Creëer een Urban sfeer met Van Eyck shutters

Met de Urban woonstijl haal je het echte New York-gevoel in huis. Urban betekent letterlijk ‘stedelijk’ en dat stadse gevoel wil je terug zien in een Urban interieur. Het is de combinatie van industrieel en botanisch wonen. Ruwe materialen en bouwconstructies mogen juist zichtbaar zijn. Ben jij op zoek naar een Urban sfeer in huis? Kies dan voor een industriële afwerking, vintage meubels, voeg lekker veel groen toe aan je interieur én kies voor shutters of blinds als raamdecoratie!

Ook een Urban sfeer in huis? Laat je inspireren door Van Eyck shutters.

Stoer, industrieel en groen

De Urban woonstijl is stoer en stijlvol. Het gebruik van koele materialen, zoals beton, baksteen en leer is kenmerkend voor een Urban woonstijl. Leidingen, bouwconstructies en bakstenen muren mogen zichtbaar blijven en zorgen juist voor die industriële, urban sfeer in huis. Zwart staal en robuust hout zorgen voor een stijlvolle en stoere uitstraling van je interieur. Combineer deze stoere, stadse basis met stijlvolle, vintage meubels en accessoires én voeg groen toe aan je woning! Het toevoegen van groen zorgt voor een botanische sfeer in huis en laat je interieur leven.

Urban woonstijl moodboard

Raamdecoratie Urban interieur

Wist je dat shutters en blinds, oftewel jaloezieën, dé perfecte raamdecoratie zijn voor een Urban interieur? Stoer, stijlvol én uitvoerbaar in (grof) hout, kunststof of aluminium. Shutters en blinds worden door Van Eyck shutters volledig op maat gemaakt. Daardoor kunnen ze perfect afgestemd worden op jouw interieur. Je kiest zelf de juiste collectie, uitvoering, lamelmaat en kleur. Wij helpen je natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuzes.

Van Eyck shutters biedt vier verschillende collecties, met ieder zijn specifieke eigenschappen. Onze Van Eyck Cottage collectie past perfect bij een Urban woonstijl en zorgt voor een stoere, robuuste uitstraling in je interieur. Deze collectie bevat shutters met een grove houtnerf en kan in vele verschillende kleuren uitgevoerd worden. Toch liever shutters met een fijne houtnerf of een strakke, gladde afwerking? Ook dat is mogelijk in tal van kleuren.

Elektrisch bedienbare raambekleding

Hoge, open ruimtes vragen om een Urban interieur. Blinds (jaloezieën) kunnen ook elektrisch uitgevoerd worden. Zeker zo handig wanneer deze op hoogte hangen, bijvoorbeeld in de entree boven je voordeur, of voor een raam dat doorloopt tot in de nok van het dak. Steeds vaker is de entree geen afgezonderde ruimte meer in huis, maar wordt deze betrokken bij de rest van de woning. Kies in je Urban interieur dan voor een stalen trap met massief houten treden, of laat je trap renoveren en voorzien van een stoer(e) houtdecor of betonlook.

Inspiratie uit de jaren 90

De Urban woonstijl bestaat uit een mix van stijlen. Dit zorgt ervoor dat je interieur uniek en persoonlijk is. Laat je inspireren door de jaren 90 en voeg extra kleur toe aan je Urban interieur. Combineer grijs- en bruintinten met kleuren als groen/blauw en oranje/oker wat zorgt voor warmte en levendigheid in het interieur. Wil jij je Urban interieur extra pit geven? Denk dan eens aan het toevoegen van grafische elementen, kunst of graffiti! Wil je echt uitpakken? Onze shutters kunnen in iedere knalkleur geleverd worden.

Vintage meubels en accessoires

Vintage meubels en accessoires zorgen voor een warm, gezellig gevoel in huis. Breng een bezoekje aan de kringloopwinkel, of kijk eens bij je opa en oma op zolder; gegarandeerd leuke vondsten voor je Urban interieur.

Meer informatie over shutters of blinds, en persoonlijk advies aan huis ontvangen?

Laat het ons direct weten. Wij komen graag vrijblijvend aan huis voor persoonlijk advies en een prijs op maat.

Prijs op maat

Van Eyck shutters adviseert voor een Urban woonstijl:

 Kleur: Zwart, beitskleur
 Uitvoering: met grove houtnerf
 Materiaal: hout
 Bediening: Clearview
 Lamelmaat: 76, 89, 114 mm. lamel

Ja, ik wil persoonlijk advies aan huis