Zoeken
Shutters in restaurant in Genk

Van Eyck shutters
bij Restaurant Coppola in Genk

Shutters in Genk

Onze shutters hebben dit karaktervolle Italiaanse restaurant in Genk helemaal afgemaakt. De sfeer die gecreëerd is in deze horecazaak, wordt versterkt door robuuste shutters. En het is ook nog eens praktisch!

Bij Ristorante Coppola Pizzeria Napoletana kun je met vrienden een heerlijk avondje doorbrengen met lekker eten in een prachtige ambiance. Er is een authentieke sfeer gecreëerd in de horecazaak, waar ook de shutters sterk aan bijdragen. Dit zorgt voor een aangename en gezellige sfeer.


Van Eyck Cottage collectie

Shutters uit de Van Eyck Cottage-collectie zorgen voor een unieke ambiance in het restaurant. Bij deze raamdecoratie van Paulownia hout is de structuur extra zichtbaar en voelbaar. Dit zorgt voor een natuurlijk warme uitstraling. De karakteristieke uitstraling van het restaurant wordt hierdoor extra goed belicht.

Specificaties:

 Collectie: Van Eyck Cottage
 Lamelmaat: 76 mm.
 Kleur: Beitskleur / houtkleurig
 Bediening: Tilt rod (met bedieningsstokje)

Ja, ik wil meer informatie
& vrijblijvend advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Landelijke stijl

In het Italiaanse restaurant in Genk is gekozen voor shutters met een natuurlijke look. De donkere beitskleur van de shutters benadrukt de landelijke sfeer. Bij een horecapand met deze stijl past dat perfect. Het is heerlijk tafelen, want er kan altijd eenvoudig voldaan worden aan de wensen van de gasten. Men kan namelijk eenvoudig zelf de lichtinval, privacy en sfeer bepalen door middel van het kantelen van de lamellen.

Bedieningsmogelijkheden

Tilt rod

Voor de bediening van de lamellen is bij Restaurant Coppola gekozen voor een tilt rod. Hierbij zijn de lamellen eenvoudig te verstellen met het bedieningsstokje dat aan de voorkant van de lamellen bevestigd is. De tilt rod verbindt de lamellen met elkaar, zodat ze met één beweging gekanteld kunnen worden.

Clearview

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een clearview-bediening. Hierbij zijn de lamellen aan de achterzijde aan elkaar verbonden, maar dat is vanaf de voorkant nauwelijks zichtbaar. Met het bewegen van één lamel, kantel je alle lamellen in het luik. Dit geeft een iets rustigere en meer open uitstraling dan de tilt rod bediening, omdat er geen bedieningsstokje zichtbaar is.

Houten shutters met nerf in restaurant in Genk

Landelijke stijl

Je stapt een ongelofelijk sfeervolle ruimte binnen als je in het restaurant met shutters in Genk komt. De shutters zijn direct enorme blikvangers en gaan volledig op in het interieur. Hier is een natuurlijk, warme en landelijke stijl gehanteerd. Dit creëer je door bepaalde elementen aan de ruimte toe te voegen. In deze sfeer combineer je lichte houtkleuren met donkerdere tinten van dezelfde kleur. Ton sur ton heet dat. Zo heb je in een mum van tijd een rustig en stijlvolle omgeving gemaakt. Beitskleur shutters uit de Van Eyck Cottage collectie passen hier perfect bij. Met de donkere eikenkleur en robuuste oppervlakte, ontstaat er een stoere raambekleding. Het is er lekker knus, gezellig en warm.

Voor tal van stijlen

Deze warme, landelijke stijl kun je ook eenvoudig bij je eigen woning of werkplek toepassen. Met Van Eyck shutters kun je alle kanten op, dus ga je liever voor een andere stijl, dan ben je óók bij ons aan het juiste adres. Wij maken shutters op maat, voor iedere woonstijl. Laat je inspireren op onze website.

Prijs en advies op maat

We begrijpen dat het lastig kan zijn de juiste keuze te maken in shutters. Daarom komen onze adviseurs graag bij jou thuis langs. Zij nemen alle voorbeelden, kleuren en stalen mee en bekijken wat het beste bij jouw woonstijl of werkplek past. Ze geven je dan in een mum van tijd advies en een prijs op maat. Heb jij interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem direct contact met ons op.

prijs op maat

Klik hier voor meer binnenkijkers